Patric Torle
info@tradgardsteknik.se
0431-222 90
0431-222 70
Trädgårdsteknik AB tillverkar och bygger växthus, specialväxthus, orangerier, belysning Garden för hela Skandinavien.
Helsingborgsvägen 578
ÄNGELHOLM
262 96
SWEDEN
Webbutik » Steg för steg

Beställa produkter

Trädgårdsteknik AB:s beställningsprocess via Internet är mycket lätt och överskådlig.

Ni betalar inte med kretitkort eller andra eventuellt känsliga betalningssätt. Vårt system baseras på er e-postadress. Ett enda klick, och er beställning är hos oss - redo att behandlas.

Så här genomför ni en beställning:
  1. Registrera ett konto hos oss. Ni gör det genom att klicka på Registra under webbutik.
  2. Logga in. När ni loggat in kommer ni märka att ni får mer information om varje artikel, samt ser annars dolda priser!
  3. Välj de artiklar ni önskar köpa genom att lägga till dem i er varukorg. Varukorgen hänger med er vartän ni går på sidan - för att försäkra er om fullständig översikt.
  4. Gå till Varukorgen.
  5. Klicka på knappen Beställ som nu visas i och med att ni har artiklar i er varukorg.
  6. Er beställning skickas omedelbart till oss, som behandlar den så fort som möjligt.
  7. Produkten skickas till er leveransadress.